Putno zdravstveno osiguranje plaća 70 odsto turista

Bez autora
Aug 01 2012

Basler osiguranje saopštilo je u utorak da 70 odsto anketiranih Beograđana uvek putuje u inostranstvo sa zdravstvenim osiguranjem. 80 odsto anketiranih građana smatra da je zdravstveno osiguranje na odmoru potrebno, ali svaki treći ispitanik to uplaćuje samo kada je obavezno.Rezultati ankete "Siguran svet" koje je sprovelo Basler osiguranje tokom jula u Beogradu pokazalo su da će čak 70 odsto anketiranih građana ove godine letovati u inostranstvu, ali se trećina njih izjasnila da neće uplatiti putno zdravstveno osiguranje.

Putno zdravstveno osiguranje plaća 70 odsto turistaBasler osiguranje saopštilo je u utorak da 70 odsto anketiranih Beograđana uvek putuje u inostranstvo sa zdravstvenim osiguranjem.

Kako se navodi, 80 odsto anketiranih građana smatra da je zdravstveno osiguranje na odmoru potrebno, ali svaki treći ispitanik to uplaćuje samo kada je obavezno.

Dodaje se da su rezultati ankete "Siguran svet" koje je sprovelo Basler osiguranje tokom jula u Beogradu pokazalo da će čak 70 odsto anketiranih građana ove godine letovati u inostranstvu, ali se trećina njih izjasnila da neće uplatiti putno zdravstveno osiguranje.

Prema sprovedenoj anketi u centru Beograda, 14 odsto Beograđana se izjasnilo da će letnji odmor provesti kod kuće.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik